WWF Romania
WWF Romania

Scurta descriere:

Suntem o organizatie de mediu, parte din reteaua internationala WWF, prezenta in Romania inca din 2006 pentru a contribui la protejarea biodiversitatii din zona muntilor Carpati, a Dunarii si Deltei Dunarii.
Actionam in trei domenii prioritare pentru conservare - paduri, ape dulci si specii salbatice – la care se adauga domeniile care pun presiune pe resursele naturale – productia de mancare si energie, politicile publice, fluxurile financiare si consumul.
Activam la nivel national in 5 zone prioritare pentru conservare – Maramures, Podisul Hartibaciului, Delta Dunarii, Sud Vestul Carpatilor si Apuseni, cu echipe de proiect aflate in Bucuresti, Brasov, Cluj, Baia Mare, Resita si Tulcea.
Proiectele majore ale WWF Romania se refera la: identificarea si protejarea padurilor virgine si padurilor cu valoare ridicata de conservare, protejarea biodiversitatii din rauri si asigurarea conectivitatii naturale a raurilor, consevarea speciilor protejate de carnivore mari – ursi, rasi, lupi – a sturionilor precum si reintroducerea (dupa 200 de ani de la disparitie) a zimbrilor in salbaticiei. Pe langa acestea, luptam pentru adoptarea si implementarea unei legislatii adecvate in domeniul mediului care sa protejeze biodiversitatea si sa incurajeze investitiile “verzi” si consumul sustenabil.


Informații generale

Numele organizației: WWF Romania

Județ: Bucuresti

Localitate: Bucuresti

Adresa fizică: BD. TUDOR VLADIMIRESCU NR. 29, AFI Tech Park, ET. 3, COD POSTAL 050881

Număr înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 24/02.11.2018

Reprezentant legal

Reprezentant legal: ORIETA-MIHAELA HULEA

Președintele organizației: Andreas Beckmann

Membrii Consiliului Director: Andreas Beckmann, Jean-Paul Paddack, Mihail Stanescu

Documente