World Vision Romania
World Vision Romania

Scurta descriere:

Fundația World Vision România este o organizație neguvernamentală care pune în centrul activităţii sale bunăstarea copilului. Suntem parte din marea familie World Vision International, prezentă în aproape 100 de ţări din întreaga lume. Lucrăm cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen.

Credem că toți copiii, indiferent că trăiesc la sate sau în oraşe, au dreptul la şanse egale de dezvoltare. De aceea desfăşurăm programe pe termen lung în comunități rurale, cu accent pe educaţie şi protecţia copilului, angajament civic, agricultură şi antreprenoriat rural.

Aducem nevoile celor mai vulnerabili copii pe agenda publică și milităm pentru respectarea drepturilor lor. Propunem soluții de impact, testate în programele noastre, care știm deja că funcționează.


Informații generale

Numele organizației: World Vision Romania

Județ: Bucuresti

Localitate: Bucuresti

Adresa fizică: Str Rotasului 7

Număr înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 51/26.03.2003

Reprezentant legal

Reprezentant legal: Mihaela Loredana Nabăr

Președintele organizației: Mihaela Loredana Nabăr

Membrii Consiliului Director: Rudolf Fedorovici, Stephanie Hallal-Niste, Mihaela Nabar, Otniel Bunaciu, Gabriel Apostu, Alexandru Cocan, Adelina Mihai, Daniela Trubiansky, Magor Csibi, Vlad Tigoiu, Horatiu Vasilescu

Documente