Asociația SEXUL vs BARZA
Asociația SEXUL vs BARZA

Scurta descriere:

Asociația SEXUL vs BARZA, activă din 2013, are:
- cel mai mare public din România pe care l-am educat pe subiecte de sănătate reproductivă și sexuală, egalitate de gen și prevenția violenței, acumulând 300 000 de urmăritori și 40 de milioane de vizionări a 200 de videoclipuri pe canalele noastre de TikTok și Youtube.
- o colaborare cu Salvați Copiii România, prin care oferim consiliere online pe tema sănătății reproductive și emoționale la 1800 tineri/an, adică 150 persoane/lună, cât un cabinet de planificare familială de stat.
- expertiză și istorie în cercetare SHRH, cele mai recente pe impactul economic al educației sexuale în România și situația actuală a cabinetelor de planificare familială;
- parteneriate cheie, fiind membră Coaliția pentru Egalitate de Gen și CNC-FG;
- parteneriate media cu TikTok, Vice România și CSID.
- recunoaștere internațională - eforturile noastre au fost recunoscute internațional, și ne-am prezentat munca ca speakeri la conferințele de profil WHO/Bundeszentrale für Gesundheitliche Aufklärung 2017 Berlin, International Planned Parenthood Federation 2019 Tallinn, Women Deliver 2019 Vancouver, UNESCO 2020 Istanbul.


Informații generale

Numele organizației: Asociația SEXUL vs BARZA

Județ: Calarasi

Localitate: Oltenita

Adresa fizică: Cuza Voda nr 165

Număr înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 18158/A/2014

Reprezentant legal

Reprezentant legal: Adriana Radu

Președintele organizației: Adriana Radu

Membrii Consiliului Director: Membri consiliului director sunt: Adriana Radu, Președintă, Master of Public Health. Daniela Drăghici, Vicepreședintă, BA, (ex Advocacy Officer IREX/Bill and Melinda Gates Foundation), Ioana Nanu, PhD (profesoară de limba română).

Documente

Raport anual 2019

Raport anual 2018

Raport anual 2017

Declarație pe propria răspundere

Candidat

Candidat: Adriana Radu / Cu susținerea Coaliției pentru Egalitate de Gen